26 May 2008

Nazaj...

... v realnost.

Prvi dan v Londonu me je pozdravil dež. Tak, ta zaresen za London. Ampak po 10 super dneh polnih sonca in zabave se pač ne smem preveč pritoževat.

Predavanja OK, program malce bolje kot OK, team-building super in zabava v prostem času super. Zvečer smo nekajkrat šli ven in edini res živi plac v okolici v tem času je Puerto Banus (modena marina ki ima ulico s klubi in bari). Naš direktor je to klical kar Puerto BadNews. In to povsem upravičeno. Ulica je ob 4h polna deklet noči. Citat (z južno ameriškim naglasom in sexy glasom): "Hello, I'm from Brasil, where are you from? I have a flat just around the corner and we can have some fun...!" Eeeeee, ne hvala... bejžmo!
V skupini smo imeli tudi eno luštno punco s Filipinov. In seveda so bile težave na obzorju... sploh ker punca trenira tajski boks. Nekdo jo je zamešal za eno od "lokalk" in položil roko tja kjer ni bila zaželena. Takega udarca kot je sledil še nisem videl v življenju. Tip je končal z zlomljenimi očali in če je nebi dva prijeli in držala nazaj bi šlo verjetno še naprej. Si bo zapomnil... :)

Ker nisem imel fotoaparata tudi ne bo nobene fotoreportaže. Pa še telefon se mi je pokvaril in na ekranu ni nobene svetlobe.V nasledjih dneh upam da dobim vsaj par slik. Tu pa je nekaj malega - slikano s telefonom ki nima displaya. :)

Pogled s sobe in Gibraltar v ozadju na drgi sliki.



Kopalnica... predsoba

In ostale 3 "sobe" v kopalnici.


V hotelih me navadno fascinira samo ena stvar... kopalnice. Ampak še vedno je zmagovalna tista v Belgiji v hotelu Dolce kjer je iz tuša super pogled v lep gozd.

2 comments:

Boza said...

Lepo, da si spet v realnosti, da je kaj novega na blogu. Take kopalnice še nisem videla...

mija.michelizza said...

Haha, z uno Filipino si me pa nasmejal :-)) Pa da ti še jst malo pokvarim dan - pri nas smo že blizu 30 stopinj in v sončku ;-)