05 May 2008

Dolg vikend...

... je za nama. Danes (pon) smo imeli tu praznik ali kot vsem praznikom rečejo: bank holiday. Bank holiday je zato ker so na ta dan pač banke zaprte.. khm, to so tiste, na ulici, za nas. Medtem ko tisti, ki bankam služijo velike denarje (ali izubljajo velike denarje) pač delajo, saj so borze marsikje po svetu odprte.

Pa nazaj k najinemu vikendu. Tina se je spet po ne vem koliko mesecih odločila da je treba v shopping. Razlog: superge so se ji razcvetele in rabila je nove. Rezultat: 3 nove superge. Boljš naredit zalogo - ni bo treba spet v trgovine dolgooo časa. Zvečer pa šla na večerjo k Tinini kolegic iz faksa, ki je doktorirala in je imela poslovilno večerjo. Odhaja nazaj domov v Hong Kong. Punca je izjemena kuharica in ni bilo prvič, da nam je kuhala. Mmmmm... sladice so sploh bile nekaj posebnega.

Danes pa sva šla na "Lov za zakladom". Bivši Tinin kolega, ki je pustil PhD, je ustanovil podjetje, ki za druge organizira love za zakladom in podobno. In nas je imel za testne zajčke. Dobili smo se na Holbornu in potem preko različih nalog šli preko Trafalgarja v St. James park. Za na konec sva se s Tino odočila da greva peš še domov.

Zmatran.... ampak zadovljen.

1 comment:

milton said...

Še dobro, da pišeš blog, da vsaj kaj izvem.