15 June 2008

Veselim se...

... svetovnega prvenstva čez dve leti.

To bo prvo nogometno prvenstvo, ko bom lahko v miru gledal tekme brez slabe vesti. Vsaj upam da bo tako. :)
Do sedaj je vedno bilo nekaj... matura, izpiti, pisanje magisterske in sedaj "professional qualification" izpiti. Huh, težka je... Sploh ker mojo pozornost od učenja odvrne že vsaka druga malenkost v stilu, mogoče je pa kakšna nova novica na delu ali pa kako za vraga deluje bogsigavedikaj.

Ma bem, ni druge kot nazaj za knjige. Če ne bom tenko piskal čez en mesec.

3 comments:

mija.michelizza said...

Čaki, čaki, a ni bla matura devetindevetdesetga? Takrat ni blo nobenga fucbala :-))) Razen če si se že eno leto prej učil za maturo ;-) Sem se pa zadnjič dobila z Mašo in Majo na pijački in smo se spraševale, če nam bo uspelo naslednje leto, da se dobimo ... 10 let bo že od mature ... ojej!

Knežan said...

Eeeee... maš prav. Kaj je pa blo takrat? Možno da samo zelo lepo vreme in da ni blo šans da bi ostajal doma in se učil. :)

Glede obletnic pa... vsi se sprašujejo baje. Ampak nekdo bo mogu neki naredit. :) Lahko jst če vsi pridete v LDN. Če bo kaj mi prosim povejet dost vnaprej.... :P

mija.michelizza said...

Ej, jst sm takoj za, da zorganiziramo 10. obletnico mature v LDN-u. Sej smo bli skos neki posebnega, bi blo v našem stilu :-) Lahko začeneš z organizacijo ... A je dost zgodi? ;-)