08 June 2008

Na hitro...

... o natrpanem vikendu.

Začelo se je v soboto z obiskom Anete (prijateljica iz BEST-a).

Popoldan sva šla na Red Bull FlugTag. Človek bi pričakoval, da bo vsaj nekdo v ekipi malce inženirja in bodo stvari vsaj malce letele. No, ali pa vsaj ne razpadle preden padejo iz rampe v vodo. Ampak je bilo zabavno. Na žalost nisva mogla ostati do konca... se je bilo treba opingvinit za večerjo in ples.

Večerja/ples/žur je bila v Dorchestru, ki je en izmed najboljših hotelov v Londonu. Večerja dobra, pijača dobra, za zabavo so nam priredili kazino (vendar ne za pravi denar), muzika super... uživala.
Žrebali so tudi 5 številk (vsak je imel svojo številko). Vseh 5 številk so na enkrat potegnili iz bobna in potem razdelili nagrade. In Tina je prva dobila nagrado (to je bila 5 nagrada) - steklenico Dom Perignon Vintage 1999. Ni slabo... ampak škoda da niso njene številke prebrali na kakšnam drugem mestu... par nagrad je bilo res... pregrešnih. :) Ampak podarjenemu konju se ne gleda v zobe.

Danes zjutraj pa hop pokonci in v Thorpe Park na vlakce in proste pad in podobne traparije. Vreme je bilo super in smo uživali.

Sedaj pa sva pošteno utrujena... pa še nogomet je "treba" gledat. :)

1 comment:

Boza said...

Bravo... pa še nagrada