01 November 2008

Kaj se spodobi...

... na radiu in televiziji.

V UK imamo vročo debato o tem kaj je še OK v javnih občilih. To pa zaradi šova na BBC 2 na katerem sta dva komedijanta (Russel Brand and Jonathan Ross - Ross je normalno fenomenalen v njegovem Friday Night with Jonathan Ross) poklicala znanega igralca in si privoščila njegov avtomatski odzivnik.

Potem pa so se začeli spraševati o ostalih šovih in kje je meja. Izredno dober šov je Mock the Week, kjer "komentirajo" dogodke tedna in imajo stand-up vložke. In verjamem da pogosto prečkajo mejo dobrega okusa za marskikoga.
Pri edem od vložkov dobijo temo in sledi brainstorming. Da si boste lažje predstavljal sem izbral eno najblj millih tem ki so bile obravnavane.

Unlikely lines from Harry Potter:


Ta teden pa so imeli temo Stvari ki jih kraljica nebi rekla v božičnem nagovoru. In seveda je bilo vse kaj hitro na robu dovoljenega. Ampak če gledaš Mock the Week se to pričakuje in je OK... je tudi na TVju pozno zvečer. Ampak najboljše sledi... na Newsnight (podobno Odmevom) so gostili enega izmed šef BBCja in ga spraševali o tem kaj se še lahko in kaj ne. In mu zraven dvakrat ponovili sporno opazko o kraljici! :) Draga novinarka... za Newsnight se pa res ne spodobi.

No comments: