10 September 2009

Zacel bom...

... podeljevati "nagrado" zrtvi najbolj naracionalne poteze. Vsak, ki preseze prejsnji rekord dobi bombon. Opomba: stvari storjene iz ljubezi ali sovrastva so avtomaticno diskvalificirane!

Ja, se strinjam, vcasih je treba kaj po obcutku naredit. In nimam nobenega problema s tem, dokler, dokler te poteze ne porusijo mesece nacrtovanja osebam okoli vas. Oprostite, ampak tu se moram zatect malce k seksizmu. Gospe in gospodicne, bog vas pozegnaj in upam, da se vsaj me seboj razumete. Ker vcasih lahko samo stojim s siroko odprtimi ocmi in bebavim izrazom na obrazu in cudim... cudim zgodbam, ki prihajajo iz vasih ust ali iz ust vasih fantov/moz.

Zaenkrat je zmagovalna naslednja: Ali bi zaradi tega, ker imate naenkrat malce vecji strosek in malce sitnosti (ko pravim malce, je to 0.14% vrednosti nakupa) odpovedali nakup, v katerega ste vlozili par mesecev truda? In s tem, ko nakup odpoveste, se avtomaticno odrecete tudi denarju v visini cca. 1% celotne transakcije, ki ste ga placali, da ste prisli tako dalec s transakcijo!? Naj me strela v mehko ce razumem! Ja, ja, ja... sigurno je se kaj drugega zadaj... ma lepo vas prosim - prej povejte! Ne 15 minut preden mora biti transakcija zakljucena!!!

Over and out...

P.S.: razmisljam da bi kolegu podaril kar en ta velik Toblerone

No comments: