01 July 2009

Preveč stvari...

... da bi lahko izbral pameten naslov!

1) Michael Jackson.
Ne bom razpravljal o tem ali je največji pop zveznik in ali je bil dober človek ali ne... po moje je veliko naredil za glasbeno industrijo in pika. Ampak svet je šel malce "bonkers" z reakcijami in spodnja slika posneta na izmed Londonskih ulic to potrjuje! Zraven pa si morate predstavljati še njegov Thriller, ki na ves glas odmeva po ulici!


2) Andy Murray
Verjetno veste, da trenutno poteka Wimbledon. In tukaj se govori o Murry-ju kot o nevem kakšni zvezdi! Kr neki... saj je dober in vse lepo in prav, ampak dajte se no malce umirit. Kar naenkrat je najhitrejši, najbolj tehnično dovršen, najbolj perspektiven (pardon, ampak je 22 let star), najbolje fizično pripravljen, tralalalala. Sicer se strinjajo, da mu mogoče se vedno manjka malce moči, ampak to z lahkoto nadoknadi z njegovim občutkom za igro in gibanjem. Najprej naj zmaga prvi in drugi grand slam in dokaze kako dober je!

3) Srajce
Pred finančno krizo sem imel princip, da za srajco ne plačam več kot 25 funtov. Zaradi tega sem navadno čakal na razprodaje, da sem si kupil srajce. Ko se je kriza začela so cene srajc hitro padle. In še padajo. Sedaj je normalna cena 25. Dobre srajce se namesto po 80 funtov dobijo po 25 in če imaš malce sreče celo po 15!!! No, sem pa uspel kupiti tudi mojo do sedaj nadražjo srajco. Ampak sem točno vedel kakšna mora biti in je za posebno priložnost. :) Pa še ta je imela 50% popust

4) Vreme
"Vročinski val" je zajel London. To pomeni, da je 31 stopinj in da ponoči na pade pod 19. In kaj se zgodi? Povsod imajo opozorila naj folk pije vodo, naj se zadržujejo v senci in celo naj ne hodijo ven če ni potrebno! O, pa seveda telefonska številka kam la HALOOOOO.... reality check... 30 stopinj ni konec sveta! Ljudje na bodo umrli. Res je da je to kar vroče za UK, ampak saj angleži (na žalost nekaterih) hodijo tudi na počitnice v kraje kjer je več kot 30 stopinj in večina jih preživi. Tisti, ki pa ne preživijo, pa navadno ne umrejo zaradi vročina ampak zaradi alkohola!!!

Drugace pa nekateri uživamo v toplem vremenu...vceraj smo imeli žar na terasi/strehi prijateljeve hiše. Luštno toplo, dobra hrana, hladen rose, zelo prijetna druzba... v petek ponovno. Tokrat brez hrane ker bo prevec ljudi. Bo pa vec muzike in plesa. *Bring* *it* *on*...

No comments: