28 September 2011

Random...

... funkcija ali poletno vreme v Londonu.

Prvi poletni vikend je bil velikonocni vikend, drugi nekje v juliju in tretji prihaja. Se cetrti obeta za bozic? In kot po navadi me spet ne bo v Londonu.
Napoved je ukradena z www.bbc.co.uk\weather

27 September 2011

Upam, da takih...

... ne delajo vec!

Pa kje hudica so na BBCju dobili tega pajaca? To je cisto neodgovorno novinarstvo in scaremongering. Jutri ima, da ga cakajo na vhodu firm s skatlo. Verjetno bo se vesel in imel mokre sanje, ker bo imel vec casa sluziti denar v recesiji - ampak na zalost s svojim denarjem in ne z denarjem drugih.

26 September 2011

Nedeljsko...

... popoldne v Richmond parku.

30 minut iz samega centra Londona je "vas" Richmond - v resnici je le del Londona. Ampak je zelo umirjen predel, z velikim parkom in srnjadjem. Pa kar nekaj prijetnih pubov ob Temzi.

 

24 September 2011

Prijatelji...

... so vedno blizu. Ceprav smo "dalec" se skupaj delimo veselje in ostajamo blizu. Se enkrat cestitke vsem in hvala vsem. Najbolj pa me je nasmejal prijatelj, ki je blizu tudi po lokaciji.
P.S.: Na Pobarvanih trenutkih je nekaj slik s pocitnic... tezko, tezko...

03 September 2011

J#*!%¥....

... smrkce!

Iz vseh slovenskih Facebook statusov vejejo smrkci in ociten primankljaj stevilke 3!?! Pojma nimam kaj so ti Smrkc, amapak dokler so ena glavnih debat ze ne more biti tako slabo v drzavi. Ali pac?

BTW, cigava marketinska poteza je to?