23 December 2009

Pocutim se kot otrok...

..., ki caka, da pride domov mama/tata z darilom!

Sedim doma in gledam na uro kdaj moram oddit, da se dobim s prijateljem na kosilu in potem picim na letalisce!!! Wiiiiii...
Sicer bi bilo moje navdusenje se vecje, ce bi danes letel v Slovenijo in jutri naprej (danes je velik dan za enega najboljsih prijateljev in res bi bil rad tam!!), kot je bilo originalno planirano, pa vendar... se vedno imam srsene v riti!!!

Over and out do 3 januarja! Lepo praznujte in nazdravite se zame! Pri meni ne bo niti kapljice alkohola do vrnitve v London - it is a dry country! :o

20 December 2009

Danes sem ugotovil...

..., da sem star! Dva podatka sta me sokirala:
- Gadafi je pri 27 izvedel udar in prevzel oblast v Libiji. Se vedno je na oblasti!
- Marx in Engels sta napisala Communist Manifesto sta bila stara 27 in 29 let!

Ampak... se je cas, da izvem, kaj je prav in kaj ne smem! :) In potem pa drzavni udar! ;)

Ni problem...

... ce me poklices v nedeljo ob 8h zjutraj in me zbudis, da me vprasas kako velik mora biti pancar.

Ampak prosim, ne mi 15 minut pozneje poslati SMS-a z opravicilom. Mogoce sem v teh 15 minutah nazaj zaspal!

19 December 2009

Nisem vedel...

..., da se na vrhu Tower Bridge-a (v "tubi", ki povezuje vrha obeh stolpov) nahaja se kar velik prostor. Lokacija vcerajsnje strankine bozicne zabave. Slike so bolj svoh, zabava pa definitivno ni bila svoh...


P.S.: Hvala Anne Cullen za slike

17 December 2009

Clovek bi si predstavljal...

..., da bo sindikat British Airways-a malce bolje organiziran!

Sindikat BA-ja je izglasoval in napovedal *12* *dnevno* stavko od 22 decembra naprej. Lahko si predstavljate, da nas je vecina v tukaj bemtila. Skoraj vsi prijatelji letijo dom / na pocitnice cez bozicne praznike in velika vecina nas leti z BA. Cene pri ostalih letalskih druzbah so sle v nebo... najcenejsi let v New York je bil £1,500!!!

No, danes je sodidce prepovedalo stavko. Zakaj? Ker so glasovali tudi delavci, ki so vzeli "voluntary redundancy" in takrat sploh ne bodo vec zaposleni. Osebno sem zadovoljen, ker ne bo stavke (makes my life a hell lot easier), ampak si ne morem kaj, da se nebi spraseval, kaksni mupetki so organizirali to glasovanje! Ce to ni razlog za odstop z vodilnih polozajev sindkata, potem pa res ne vem... da vidimo, ce se bodo tudi sindikalisti oklepali svojih stolckov.

11 December 2009

Kako naiven moraš biti...

..., da misliš, da email ne bo poslan naprej, če ga pošlješ kolegom (ne prijateljem), ki jih poznaš 4 mesece??

Vsake toliko se skoraj vsak ustreli v nogo z emailom. Ali pri ponujenih email naslovih namesto prijatelja po pomoti izbereš šefa, ali pozabiš dodati ali odstraniti priponko, ali email naslovov ne daš v BCC,... se dogaja! Ampak vsake toliko se pa zgodi večji faux pas.

Včeraj sem dobil v službi fwd emaila nove "consulting analyst" v naši firmi. Takoj ko sem ga prebral sem se nasmehnil: "How bloody stupid do you need to be??". Email je zelo hitro zaokrožil po firmi in seveda našel pot ven. Tudi v medije - The Times, Daily Mail,...

Ja, punca ni mislila nič slabega in se mi celo malce smili. In nekako še razumem, če nebi prav nič mislila. Ampak, da pa napišeš, da ta email verjetno krši vsa HR pravila je pa..., ja, žebljico na glavico!

07 December 2009

Kje najprej vpičiš kol...

... ko ti rečejo: "Malce razmisli kakšno plačo bi imel."???

Previsoko ni fajn, ker pusti čuden vtis... sploh če človeka prej poznaš. Prenizko pa tudi nočeš... zakaj že? :)

03 December 2009

Ne vem kje naj zacnem,...

... zato bom raje kar koncal in se pretvarjal, da se mi v zadnjih tednih ni dogodilo prav nic. Nic, en velik, siv dolgcas... :)

Bom pa verjetno eksklopodiral (prosto po bratu) od vsega tega nica.