17 February 2008

Kino vceraj

Vceraj zvecer sva se odocila da greva v kino. Ko sva prisla tja sem ugotovil da sem pozabil denarnico. In sva sla nazaj domov.
Ampak sva na potem ugotovil da je v drugem kiu isti film (Juno) malce pozneje in sva sla tja. Film je dobil nagrado BAFTA (UK varianta oskarjev) za najboljsi scenarij in tudi igralka je bila nominirana za najboljso zensko vlogo. Predvsem za igralko moram rect da zasluzeno. Scenarij pa tudi ni ravno tak kot si ga predstavljas preden film vidis.

Minuli teden...

... je bil pester. V sluzbi je bilo kar napeto ker smo morali pripraviti vse za v ponedeljek ko se projekt zacne v tujini. Seveda nam ni uspelo in tako greva jutri s sodelavcem v Zenevo s kar nekaj odprtimi stvarmi.

S Tino sva sla gledat Cirque du Soleil v Royal Albert Hall. Ze sam Albert Hall je fenomenalen. Izjemno velik in lep. Slike ki sem jih dobil na internetu ne prikazejo resnicne podobe...



Predstava pa je predvsem velik sov. Zgodbe v bistvu ni. Je pa veliko akrobacij ki so neverjetne, veliko skecev in nekaj plesa. Super... Tu pa je del ki je mene najbolj impresioniral. Pa se mi zdi da za vecino ni bil najboljsi. Bilo je se veliko letenja, akrobacij v zraku, itd.

Ce hocete spustiti ves build up potem glejte od 3 minute naprej

09 February 2008

Camden market gori

Camden market je danes zvečer zajel velik požar. Slike na BBCju zgledajo grozljivo.

Camden market je ena največjih tržnic v Londonu na kateri lahko kupiš skoraj vse in tudi srečaš skoraj vse. Vsekakor del mesta s posebnim utripom. Upam da kaj ostane in da bodo uspeli hitro nazaj obnoviti in oživiti ta del.

04 February 2008

Monday morning blues

Danes sem imel pa tisti ta pravi "monday morning blues". Zunaj je sijalo lepo sonce in Temza se je iskrila v soncu - jst pa zaprt v sobi brez okna... sem moral pogosto po kavo, vodo in govorit s kom, da sem ujel vsaj malce svetlobe!

Aaaaaaa.... primankuje mi vitamina D!

Paloma

Danes zjutraj sem na poti v službo v trafiki kupil robčke in dobil Palomo. Paloma robčki so tukaj v trafikah kar pogosti, pa tudi na Virgin vlakih so. Mi dopade...

02 February 2008

Odziv banke

Banka kjer sem na projektu se je odzvala na nedavni škandal, ko je trader pri Soc Gen izgubil zajetno vsoto denarja.

Prej so bili na WC-jih posterji ki so pozivali k družbeno koristnem delu, darovanju dobrodelnim ustanovam, itd... Od začetka prejšnjega tedna pa visi naslednje:

- - - -
Keeping our business healthy

Every one of us who work for XXX must act with integrity and honesty in all that we do. This helps our customers have confidence in us and protect our reputation.

If you believe something is not right, such as serious miscondut, fraud or ilegal activity, it's important that you raise your concerns.

Any concerns you raise will be taken seriously and where appropriate investigated in more depth.
- - - -

Malce pranja možganov in uvajanje še bolj big brother mentalitete. Že tako "kolegi" samo gledajo kdaj komu zdrsne da prevzamejo mesto. In ko bi vedeli kaj se jim res dogaja....

01 February 2008

Telovadba

Danes sem imel pa malce drugačo telovadbo. Po kosilu sem s še parimi sodelavci šel peš po stopnicah na vrh stavbe. To je pomenilo s 1 na 33 nadstropje. Sem se kar malce spotil...

Naslednjič štartamo na nižjem nivoju - 3 štuke pod zemljo.